Zonnepanelen reiniging

Zonnepanelen reiniging

Beschikt u over al geïnstalleerde zonnepanelen? Dan dienen deze onderhouden te worden. Bij Installatiegroep Duurzaam bent u aan het juiste adres voor duurzaam, milieuvriendelijk en professioneel onderhoud aan uw zonnepanelen. Om uw zonnepanelen maximaal te kunnen benutten horen deze schoongehouden te worden. Als er een periode met veel regen is geweest, is de kans groot dat regen uw zonnepanelen hebben vervuild. Dit geldt voor zowel schuin als horizontaal geplaatste panelen. Heeft u zonnepanelen die niet correct onderhouden worden? Dan kan het verlies in het rendement veroorzaken.

 

 

 

Optimale veilige reiniging en visuele inspectie

Om er voor te zorgen dat uw zonnepanelen optimaal functioneren is het van belang deze eens per jaar schoon te laten maken. Doe dit niet zelf, maar laat dit door een hierin gespecialiseerde partij doen. Installatiegroep Duurzaam zorgt middels het gebruik van zachte borstels en gedemineraliseerd water dat uw zonnepanelen optimaal en veilig gereinigd worden. Hierdoor haalt u het maximale rendement uit uw panelen, en zorgt u dat de panelen langer meegaan. Dit alles op een milieuvriendelijk manier zonder het gebruik van chemische reinigingsmiddelen. Tijdens het reinigen van de panelen hetgeen word uitgevoerd door een Zonnepanelen installateur vind er een visuele inspectie plaats, hierbij word gecontroleerd of de bevestigingen van de panelen in orde zijn, of er geen beschadigingen aanwezig zijn en er geen loshangende dc-kabels zichtbaar zijn.

Ervaring en specialisering

Door onze ervaring en specialisering bent u bij Installatiegroep Duurzaam aan het juiste adres voor het onderhoud/reinigen van uw zonnepanelen systeem. Wij reinigen zonnepanelen van bijvoorbeeld winkelpanden, schoolgebouwen, huizen, appartementencomplexen, en kantoorgebouwen. U roept, wij draaien!

TipTop Solar zonnepanelen reiniging

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor het het onderhoud en reinigen van uw zonnepanelen? Bekijk de mogelijkheden op de website van TipTop Solar zonnepanelen reiniging!