CV-Ketel onderhoud, service en montage

CV-Ketel onderhoud, service en montage

CV-ketel onderhoud, service en montage Installatiegroep Duurzaam

MERKEN : Intergas, Remeha, Vaillant

Het is van groot belang om uw cv-ketel tijdig te vervangen, aangezien dit aanzienlijke besparingen op uw energierekening oplevert. Oude cv-ketels gaan namelijk minder efficiënt om met energie. Wanneer u uw cv-ketel moet vervangen en wat de kosten hiervan zijn, is essentieel voor het optimaliseren van uw energieverbruik.

Een goed onderhouden cv-ketel gaat doorgaans vijftien jaar mee. De diverse onderdelen, zoals de thermostaat, brander, ventilator en pomp, hebben een beperkte levensduur door intensief gebruik. Repareren is vaak niet meer rendabel, zelfs als het nog mogelijk is. Het vervangen van de cv-ketel is dan de verstandige keuze.

Vóór 2026 vervangen

Overweeg om uw cv-ketel vóór 2026 te vervangen. Moderne cv-ketels verbruiken beduidend minder energie dan modellen van tien jaar geleden. Met een nieuwe, energiezuinige cv-ketel kunt u jaarlijks tot €300 besparen op uw energiekosten. De investering verdient zich vaak binnen vijf jaar terug en verhoogt bovendien de waarde van uw woning.

De kosten voor het vervangen van uw cv-ketel variëren afhankelijk van het type ketel, vermogen, CW-waarde en extra functies. Installatiegroep Duurzaam biedt diverse opties, variërend in prijs van minimaal 1.500 euro voor een laagvermogen HR-ketel tot ongeveer 2.800 euro voor een hoog vermogen.

CV-Ketel onderhoud, service en montage bij Installatiegroep Duurzaam

Bij Installatiegroep Duurzaam begrijpen we dat het installeren van een cv-ketel vakwerk is. Onze vakmensen monteren uw cv-ketel doorgaans binnen een halve dag met een uitstekende service. De installatiekosten zijn afhankelijk van het type ketel en de benodigde werkzaamheden. Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan voor een helder beeld van de installatiekosten.

Bij Installatiegroep Duurzaam investeert u in comfort met warmte en warm water voor een lange periode. Kiest u voor het All-in garantieplan bij een aanbevolen toestel van Remeha, Vaillant of Intergas, dan geniet u de eerste 24 maanden van zorgeloos comfort zonder onverwachte kosten. Voor andere merken bieden we een jaar volledige garantie op de montage en twee jaar fabrieksgarantie op het materiaal, met daarna een aanbieding voor een onderhoudsabonnement.

Gasketelwet vanaf 1 april 2023: Wat verandert er?

Benieuwd naar de mogelijkheden? U kunt contact met ons opnemen, wij helpen u graag verder!