Over ons

Over ons


Onze organisatie is een end-to-end, klantgericht bedrijf dat zich richt op het installeren van zonnepanelen systemen, elektrotechnische werkzaamheden, loodgieterswerkzaamheden, onderhoud en reinigen van zonnepanelensystemen en het isoleren van o.a. spouwmuren. Wij zijn een milieuvriendelijk, duurzaam en vernieuwend bedrijf. De wens van de klant staat voorop.

Met meer dan een twee handen vol aan ervaren werknemers zijn wij een bekend gezicht in en rondom Flevoland. Door ons te onderscheiden als erkend installateur en als partner van verschillende instanties bent u gegarandeerd van betrouwbaar, veilig en kwalitatief goed verzorgde werkzaamheden. Meer weten? Klik hieronder op meer informatie voor informatie over ons bedrijf!

Wij zijn de #1 installateur in Nederland!

We zijn een jong bedrijf met veel individuele ervaring. Onder het mom van samen staan we sterker dan alleen werken we met verschillende installateurs die allen beschikken over de juiste ervaring en expertise in hun vakgebied.

Op dit moment hebben we honderden klanten in Nederland tevreden gesteld met onze dienstverleningen.

Top service! Ik heb van de diensten van Installatiegroep Duurzaam gebruik gemaakt om zonnepanelen te laten installeren. Op de dag dat deze geplaatst zijn kon ik gelijk gebruik maken van groene energie!

Michael
Danny quote

Installatiegroep Duurzaam heeft bij mij thuis mijn groepenkast uitgebreid. Sinds dit is gedaan slaan mijn stoppen niet meer door en kan ik eindelijk thuis mijn elektrische auto opladen!

Danny

De jongens van Installatiegroep Duurzaam komen eens in de zoveel tijd onze zonnepanelen reinigen. Ze zijn altijd in voor een praatje en een geintje. Ook gebeurt de reiniging zonder chemicaliën. Daarna zijn de panelen altijd stralend schoon.

Angelique

Onze werkwijze


Wij geloven in efficiënte, duurzame, kwalitatieve en veilig uitgevoerde installaties. Bij ons staat vernieuwing, transparantie en aandacht voor de klant centraal. Heb je vragen over onze werkwijze? Klik op de knop hieronder om contact op te nemen!

Duurzaam en milieuvriendelijk

Onze zonnepanelen worden duurzaam geïnstalleerd en milieuvriendelijk gereinigd.

VCA Gecertificeerd

Installatiegroep Duurzaam is volledig VCA-Gecertificeerd.

De juiste installatie

Wij ontwerpen een op maat gemaakt plan waarin de juiste installaties voorgeschreven worden.

InstallQ Elektrotechniek

Wij zijn erkend partner van InstallQ Elektrotechniek.