Elektrotechnisch

Elektrotechnisch

Voor elektrotechnische werkzaamheden door gespecialiseerde installateurs kunt u bij ons terecht. Elektrisch koken en is uw groepenkast nu niet geschikt? Wilt u uw laadpaal uitbreiden? Voor advies en storingen staan wij voor ú klaar. Installatiegroep Duurzaam heeft een aantal eigen elektriciens in dienst. Deze elektriciens voeren diverse werkzaamheden als het vervangen van een groepenkast, het monteren van laadpalen en overige elektronische werkzaamheden uit. Wilt u overstappen op elektrisch koken? Wij verzorgen de aansluiting. Ook bij elektronische storingen zoeken wij de storing op en zorgen dat deze opgelost wordt.

 

Gespecialiseerde partij

Alleen met op een juiste manier geïnstalleerde elektriciteit in huis of in uw bedrijf zorgt u ervoor dat er genoeg elektriciteit geleverd wordt op de desbetreffende plek. Elektriciteit is voor zowel huizen als kantoren van groot belang. Hierdoor is het dus belangrijk dat uw elektriciteit wordt aangesloten door een hierin gespecialiseerde partij. Installatiegroep Duurzaam werkt met goed opgeleide en gekwalificeerde elektriciens. Onze elektriciens verzorgen werkzaamheden als het plaatsen van een elektriciteitsinstallatie bij nieuwbouw of verbouw en de onderhoud van deze installaties. U kunt ons ook inschakelen voor kleine aanpassingen bij verbouw of renovatie of het vervangen van groepenkasten.

Op maat gemaakt plan

Onze installateurs maken altijd een op maat gemaakt plan waarin de juiste installatieprocedures voorgeschreven worden. Wij verzorgen aansluitingen in alle drie de fases. Denk hierbij aan zakte- sterkte- en krachtstroominstallaties. Weet u niet welke elektriciteitsbehoefte voor uw huis of kantoor van toepassing zijn? Neem dan contact met ons op. Wij nemen graag de tijd om een voor u geschikt plan op te stellen. Onze installaties worden altijd volgend de NEN-1010 Veiligheidsbepalingen voor laagspanningsinstallaties uitgevoerd. Wij vinden dat veiligheid altijd voorop moet staan.