Zonnepanelen installatie

Zonnepanelen installatie

Wij monteren als installatiepartner zonnepanelen voor Zonneplan. Wij zijn door InstallQ onderscheiden als erkend Zonnepanelen installateur en staan geregistreerd bij Qbis onafhankelijke nationale kwaliteitsregister van gekwalificeerde vakmensen en vakbedrijven in de (duurzame) bouw- en installatietechniek. Onze zonnepanelen worden vakkundig geïnstalleerd door onze installateurs.

Zonnepanelen installeren

Het installeren van zonnepanelen door Installatiegroep Duurzaam wordt altijd naar wens van de klant verzorgt. Deze dienstverlening verzorgen wij op een correcte manier door onze ervaring als installatiepartner van Zonneplan. Alvorens onze installateurs aan de slag gaan, nemen zij altijd uw wensen met u door. Onze installateurs zorgen dat de zonnepanelen binnen een dag gereed zijn, en dat u volledig wordt ingelicht over hoe de panelen werken. Tijdens de installatie zorgen wij ervoor dat u zo min mogelijk last ervaart van de installatie en dat u vrijwel gelijk na de installatie uw eigen duurzame stroom kunt opwekken.

Zonnepanelen (tijdelijk) verwijderen

Heeft u dakwerkzaamheden op de planning staan waardoor uw zonnepanelen tijdelijk verwijderd moeten worden? Installatiegroep Duurzaam verwijdert zonnepalen (tijdelijk). Wij kunnen deze daarna ook eventueel weer terugplaatsen. Ook als u de complete installatie wil laten verwijderen of bijvoorbeeld uw omvormer wil laten vervangen kunt u bij ons terecht. Vraag nu een offerte aan om de mogelijkheden te bespreken.

Waarom Installatiegroep Duurzaam & Zonneplan?

De voordelen van werken met Installatiegroep Duurzaam:

  • Onze zonnepanelen zijn binnen één dag gemonteerd;
  • Wij werken met VCA-gecertificeerde installateurs. Hierdoor verzekeren wij een veilige installatie;
  • Installatiegroep Duurzaam verzorgt altijd een alles-in-1 installatie. Hierdoor heeft u nooit onverwachte kosten achteraf.

VCA-certificering en erkend installateur

Al onze installateurs zijn volledig VCA-gecertificeerd. Dit betekent dat onze installateurs en wij als bedrijf voldoen aan de door VCA gestelde eisen op gebied van veiligheid, gezondheid en milieu. Installatiegroep Duurzaam is als organisatie erkend installatiepartner van Zonneplan. Ook zijn wij volledig Zonneplan gecertificeerd. Via deze weg garanderen wij dat u bij een eventuele samenwerking verzekerd bent van een correcte installatie van uw zonnepanelen.

Offerte aanvragen?

Wilt u uw woning of bedrijfspand verduurzamen met zonnepanelen? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan bij Zonneplan of via onze eigen website!