Loodgieterswerk

Loodgieterswerk

Installatiegroep Duurzaam verzorgt loodgieterswerkzaamheden voor particulieren en bedrijven in Nederland. Heeft u problemen met bijvoorbeeld uw afvoer of toilet? Vaak zit dit probleem diep en dient dit opgelost te worden door een gespecialiseerd bedrijf met ervaring in loodgieterswerk.  Vaak wordt een loodgieter pas ingeschakeld als hier in het huishouden of binnen een bedrijf noodgedwongen gebruik van gemaakt moet worden. Dit omdat het op dat moment niet verder kan, en het snel gerepareerd moet worden.

 

 

 

 

Reparatie, aanleg en onderhoud

Bij reparatie werkt u natuurlijk het liefst met een specialist op het gebied van loodgieterswerk. Dit zodat u dan gegarandeerd het gewenste eindresultaat bereikt. Installatiegroep Duurzaam is de specialist op het gebied van loodgieterswerk die u zoekt. Wij nemen iedere klus aan om deze te kunnen verhelpen. Van groot tot klein. Naast reparaties leggen wij ook rioleringen, waterleidingen, gasleidingen en sanitaire voorzieningen aan. Wij regelen zowel de vervanging als de plaatsing. Vanwege onze ervaring bent u gegarandeerd van een veilige en kwalitatief uitgevoerde aanleg. Tenslotte bieden wij ook de onderhoud aan als dienst. Om uw riolering, leidingen en installaties in goede staat te houden is frequente en preventieve onderhoud van belang.

De legionellabacterie

De legionellabacterie is een bacterie die ontstaat in water wat lange tijd stil komt te staan. Denk hierbij aan delen in bijvoorbeeld leidingen waar op dat moment geen waterdoorstroming mogelijk is. Deze bacterie zorgt bij mensen die waterdruppeltjes met de bacterie binnenkrijgen voor de legionellagriep of veteranenziekte. De ontwikkeling van de legionellabacterie in uw huis of bedrijf is daarom iets wat u natuurlijk wilt voorkomen. Heeft u het idee dat deze bacterie in een stilstaand watersysteem bij u thuis of op het werk is ontstaan? Twijfel dan niet en neem contact met ons op om een legionellaonderzoek te doen en deze vervolgens te verwijderen.